Integritetspolicy

Integritetspolicy
Personlig information är just det, personlig. När du delar med dig av dina personuppgifter till oss på Entré Presenter gör du troligtvis det för att du ska beställa från oss, och då har du också rätt att veta hur vi hanterar dina uppgifter. Därför kommer här en förklaring.

Data
Entré Presenter använder bara personlig information som vi får direkt av dig, t.ex. då du beställer en produkt av oss.
Vi använder följande uppgifter:
- Mottagares namn samt adress
- Telefonnummer
- Faktureringsadress
- E-mailaddress
- Betalningsinformation
- IP-adress
Som du säkert förstår behöver vi uppgifter om leveransadress, så att vi kan leverera din beställning dit du önskar.

Säkerhet
All information du ger oss skyddas med hjälp av den mest avancerade tekniken, så att ingen obehörig ska kunna komma åt den. Behöver vi dela med oss av uppgifter till andra företag kräver vi att de behandlar och skyddar uppgifterna på ett likvärdigt sätt. Företagen får endast använda uppgifterna för det syfte för vilket de delades.

Lagringstid
Vi behåller dina uppgifter så länge som det krävs för att vi ska kunna utföra ordern och därefter i ytterligare max fyra år. Därefter raderas uppgifterna, såvida vi inte genom lagkrav är tvungna att spara dem längre. T.ex. kräver lagen att vi sparar betalningsinformation i sju år.
Ändamål
Vi använder de uppgifter du ger oss för olika ändamål.
Leverans
Uppgifterna du lämnar behövs för att kunna genomföra din order.
Reklam
Att vi skickar reklam via e-mail och sociala medier, är ett bekvämt sätt för dig att hålla dig uppdaterad om våra produkter och våra kampanjer.
Nyhetsmail och SMS.
Genom att registrera dig för våra nyhetsmail och SMS kan du vara säker på att alltid få ta del av erbjudanden, rabatter och nyheter. Samtliga nyhetsmail och SMS innehåller en länk med vilken du när som helst kan avsäga dig fler mail och SMS-meddelanden.

Uppdatering av integritetspolicy
För att kunna hålla dig informerad om hanteringen av persondata kan vi komma att behöva uppdatera vår integritetspolicy och rekommenderar därför att du läser den regelbundet.

Granska, ändra, ta bort data eller ställa frågor?
Du kan begära att få granska, ändra, ta bort eller överföra den data vi har om dig. Du kan t.ex. kontrollera att dina uppgifter är korrekta. Vill du veta vilken data du gett oss tillåtelse att använda, eller vill du att vi ska sluta behandla alt. begränsa behandlingen av data, kan du begära detta. Det betyder att om du gett ditt samtycke kan du ta tillbaka det när du önskar. Vill du veta hur detta går till eller om du har frågor om Entré Presenter AB:s integritetspolicy, är du välkommen att kontakta ansvarig för vår datahantering. Skicka ett e-mail till info@entrepresenter.se eller ett brev till:

Entré Presenter /Mässen AB
Drottninggatan 17
702 10 Örebro